Plats de cap de setmana

Plats de cap de setmana

Al restaurant de Cabrera, la  Masia Can Rodon oferim diferents plats per els caps de setmana. Cuina mediterrània partint des de el producte més sa, pròxim i natural. És un menú pensat per a tota la família, per a celebracions especials i perfecte per gaudir de un bon dinar o sopar amb aquells que vostè desitgi.

A continuació us presentem els plats que tenim actualment per els caps de setmana on trobareu 10 primers plats i 10 segons per triar i també les sugerències de la Xef

Masia Can Rodon a Cabrera de Mar

PLATS DEL CAP DE SETMANA

Pintxo de Salmó Fumat amb Formatge Philadelphia i unToc de Soja
12€
Tallerines (closca) al Vi Blanc amb All i Julivert
14.50€
Caneló XL Farcit de Cua de Bou i Foie amb Beixamel de Trompetes de la Mortbr> 11.95€
Mi-Cuit de Foie d’Empordà (Coll Verd) 60gr. amb Melmelades de Fruits del Bosc i de Taronja amb Pastanaga al toc de Canyella
14.95€
Amanida tèbia de fruites de Temporada amb Rulo de Cabra i Vinagreta de carbassa
9.50€
Ous “Empipats” amb Patates i Encenalls de Pernil Ibèric 15.00 €
Gall de Sant Pere a la Planxa amb Tomàquet Cassè i Tàperes
12.50€
Paella marinera
13.50 €
Fideuà de la Masia
11.50 €
Mitjanes i Costelles de Xai a la Brasa amb Patata al Caliu i Verdures 17.50 €
Entrecot de Vaca Vella Madurada 300gr a la Brasa
22.95€
Xurrasco de Vedella a la Brasa amb Ximixurri a Banda
10.95€
Plat de Closques a la Planxa amb Gambes, Cloïsses, Navalles i Cargols de Mar amb Allioli
15.50€

On estem

L’Avinguda Pare Jaume Català, 19 
Cabrera de Mar (Barcelona)
937 506 445
masiacanrodon@hotmail.com

Segueix-nos

|