Al restaurant Cabrera Masia Castell Can Rodon oferim un menú especial per grups. Cuina mediterrània partint des de el producte més sa i natural. És un menú pensat per a tota la família, per a celebracions especials i perfecte per gaudir de un bon dinar o sopar amb aquells que vostè desitgi.
Pica-pica
Amanida Verda
Combinat de Croquetes de Rostit, Bolets i Bacallà
Calamars a l’Andalusa
Pa amb tomàquet
2on plat a escollir
Graellada de Carn a la Brasa: Pollastre, Botifarra de Pagès i Xurrasco amb Patata al Caliu i Mongetes
Postres
Sorbet de Llimona
Beguda
Vi D.O Catalunya i Aigua o Cervessa o Refresc
Cafè
Pica-pica
Amanida Catalana
Daus de Truita de Patates
Croquetes de Pernil Ibèric
Pa amb tomàquet
2on plat a escollir
Peix ( segons mercat,..a consultar) al Forn amb Patata al Romaní
Rodó de Vedella amb Bolets
Postres
Pastís Casolà
Beguda
Vi D.O Catalunya i Aigua o Cervessa o Refresc
Cafè
Pica-pica
Croquetes de Rostit ,Bolets i Pernil Ibèric
Plat d’Embotits Catalans
Coca Casolana d’Espàrrecs Verds amb Rulo de Cabra
Pa amb tomàquet
2on plat a escollir
Cuixa d’Ànec Mulard de la Vall de Camprodon amb salsa de Fruits Vermells i Làmines de Taronja Confitada
Bacallà Gratinat a la Musselina d’All-i-oli amb Compota de Poma
Postres a escollir
Pastis Sacher
Beguda
Vi D.O Catalunya i Aigua o Cervessa o Refresc
Cafè
Pica-pica
Xatonada de la Masia
Croquetes de Rostit i Bolets
Plata d’Embotits Ibèrics
Pa amb tomàquet
2on plat a escollir
Cueta de Rap amb Salsa Suau de Romesco i Xips de Verdures
Entrecot de Vedella a la Brasa
Postres
Pastis Brownie o Gelat
Beguda
Vi D.O Catalunya i Aigua o Cervessa o Refresc
Cafè
Pica-pica
Assortit de Croquetes
1er plat a escollir
Coctel de Gambes
Timbal d’Escalivada amb Formatge de Cabra
2on plat a escollir
Combinat de Marisc Flamejat (escamarlans, gambes, cloïsses i musclos )
Magret d’Ànec amb Salsa de Fruits Vermells
Postres a escollir
Coulant de Xocolata Negra amb Nata
Beguda
Vi D.O Catalunya i Aigua o Cervessa o Refresc
Cafè
Olives Farcides i Xips de Xurrero
Encenalls de Pernil ibèric i pa amb Tomàquet
Minis de barra gallega amb Fuet ,Perni Salat ,Formatge o Bull Blanc.
Croquetes de Rostit i de Bolets
Daus de Truita de Patates amb Xistorra
Calamars a la Romana o andalusa
Patates Braves
Broqueta de Pinxo “Moruno”
Aletes de Pollastre
Coca Casolana d’Espàrrecs Verds i Rulo de Cabra
Tapeta de Fideua sense complicacions.
Xoricets una mica picantons
Musclos a la Marinera O al Vapor (segons temporada)
Dàtils amb Bacó
Xips de carxofes ( segons temporada)
Rollet de Salmó Fumat amb Formatge Fresc i oli de Cilantre